Raadswerk

Op deze pagina leest u alles over het werk van de PVDA+ verkozenen in Antwerpen: de thema's waarrond ze actief zijn, hun tussenkomsten en natuurlijk ook hun acties samen met de bevolking. Meer info over onze verkozenen vindt u hier.

Persbericht

De fracties van PVDA, SP.a en CD&V roepen een extra Antwerpse districtsraad bijeen over de bomenkap in de Charlottalei. Gisteren werd er een schriftelijke vraag gestuurd naar de voorzitter van de Antwerpse districtsraad.

Nieuws

Op de gemeenteraad van april 2017 stemde de stad Antwerpen een statutenwijziging bij ZiekenhuisNetwerk Antwerpen (ZNA) om een verdere samenwerking met GasthuisZusters Antwerpen (GZA) mogelijk te maken. De PVDA kan niet akkoord gaan met de groepsovereenkomst van deze koepels omwille van 4 argumenten. Hieronder vindt u de interpellatie van gemeenteraadslid Dirk Van Duppen.

Nieuws

Tussenkomst van Mohamed Chebaa op de gemeenteraad van april 2017 naar aanleiding van de vraag voor het opstarten van een anti-discriminatieplan.

Nieuws

Interpellatie gemeenteraadslid Peter Mertens aan schepen Koen Kennis, gemeenteraad 24 april 2017

Nieuws

Tussenkomst Peter Mertens op de Antwerpse gemeenteraad van 21 november 2016.

Nieuws

“Stayin’ alive”, de alom bekende klassieker van de Bee Gees bevat het perfekte ritme om hartmassage toe te passen, dat is één van de eerste dingen die je leert tijdens een EHBO-cursus.

Nieuws

De tussenkomst door Dirk Van Duppen in de gemeenteraadszitting van 26 september 2016 over de Eandis-deal met SGEL.

Nieuws

De Morgen voorspelt een Optima-storm in de Antwerpse gemeenteraad. PVDA-fractievoorzitter Peter Mertens zal er een motie indienen met de vraag aan de stad om zich burgerlijke partij te stellen in het gerechtelijk onderzoek.

Nieuws

Op de Districtsraad van Borgerhout van april kwam Els Roes, voor de PVDA+fractie, tussen met vragen over de Kroonstraat. Een jaar na het vreselijke ongeluk waarbij een 5-jarig kleutertje in de Kroonstraat om het leven kwam, vragen de bewoners zich af hoe lang het nog duurt voor er werk wordt gemaakt van een veiligere buurt.

Fotoreportage

Jongeren van Kras Jeugdwerk, Scouts 40 Antwerpen Noord, Samen op Straat en Jes Borgerhout richtten een leegstaande treinwagon in als ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor activiteiten op Spoor Oost. Ze worden ondersteund door Kopspel, het district Borgerhout en Oostnatie, Op woensdag 11 mei was het opening met een feestelijke BBQ. Hieronder enkele sfeerbeelden...

Pagina's