Multimedia

Fotoreportage

Met enkele honderden kwamen ze op 18 mei samen in het Antwerpse Park Spoor Noord, om te protesteren, het personeel, sympathisanten en de gebruikers van DVC Sint-Jozef op de Antwerpse Luchtbal. Want, zeg nu eerlijk, “Zijn we al niet lang genoeg bij de neus genomen?”

Fotoreportage

De PVDA was goed vertegenwoordigd op de 1 mei-stoeten in Antwerpen, Mechelen en Mol. Hieronder vind je enkele foto's.

Fotoreportage

De derde editie van DiverCity, het Antwerpse festival van de diversiteit georganiseerd door PVDA jongerenbeweging RedFox, was weer een succes. Hieronder vind je de foto's...

Fotoreportage

Op zaterdag 11 maart trokken enkele honderden mensen, waaronder heel wat bezorgde Nederlanders en Duitsers, door de Antwerpse straten naar aanleiding van de zesde verjaardag van de kernramp in het Japanse Fukushima.

Fotoreportage

Op dinsdag 21 februari projecteerden actievoerders van de 11 maart beweging laserbeelden op enkele gebouwen in Antwerpen. Daarmee willen ze hun eisen kracht bijzetten om de kernreactoren van Doel te sluiten, dringend te investeren in hernieuwbare energie, en de tewerkstelling van de 65.000 werknemers in de haven te garanderen. Dat is ook het motief van de optocht op zaterdag 11 maart 2017 in Antwerpen waar de PVDA toe op roept.

Video

Op de Antwerpse gemeenteraad van maandag 20 februari wordt een belangrijk debat gehouden over de mandaten van schepen Koen Kennis (N-VA). Het ATV-middagnieuws interviewde Peter Mertens (PVDA), die waarschuwt voor 'vertroebeling' van het debat. Mertens wil 'alles op tafel': "de graaicultuur stoppen kan maar als men ook de geheimhoudingscultuur stopt".

Fotoreportage

De Hobokense wijk Moretusburg kende een lange geschiedenis van vervuiling met zware metalen door het nabijgelegen bedrijf Metallurgie, het huidige Umicore.

Video

In ATV's Wakker Op Zondag kwam Peter Mertens praten over zijn nieuwste boek 'Graailand'.

Video

Peter Mertens, PVDA-gemeenteraadslid in Antwerpen, was op 25 september te gast in 'Wakker op zondag'. Peter Mertens bond de kat de bel aan door uit te brengen dat het stadsbestuur bewakingsmultinational G4S de daklozenopvang van De Vaart wil laten uitbaten.

Fotoreportage

De tent van PVDA-Antwerpen op ManiFiesta staat natuurlijk voor de traditie van superlekkere mosseltjes. Dit jaar kwam er ook een erg gevarieerd programma met poëzie, muziek, debat, zang, getuigenissen, ... En dat als ideale achtergrond voor zoveel fijne ontmoetingen. Wij kunnen niet wachten op de volgende editie!

Pagina's